skip to Main Content

This privacy statement was last updated on 2.9.2022 and applies to citizens of the European Economic Area.

Tässä tietosuojalausunnossa kerromme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.satupaivakodit.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelemme lausunnossa tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:

  • ilmoitamme selvästi tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tietosuojalausunnon avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisen vain niihin henkilötietoihin, joita voi kerätä laillisia tarkoituksia varten;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa vaaditaan suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme sitä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai pyyntöäsi korjata tai poistaa niitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja pidämme sinusta, ota yhteyttä meihin.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

2. Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä, katso Cookie Policy

3. Tilastot

Seuraamme nimettömiä tilastoja saadaksemme käsityksen siitä, kuinka usein ja millä tavoin kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Me estämme täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Toteutamme asianmukaiset turvatoimenpiteet henkilötietojen väärinkäytön ja luvattoman käytön rajoittamiseksi. Tämä varmistaa, että vain tarvittavilla henkilöillä on pääsy tietoihisi, että pääsy tietoihisi on suojattu ja että turvatoimiamme tarkistetaan säännöllisesti.

5. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on linkitetty verkkosivustomme linkeillä. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavasti tai turvallisesti. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojalausunnot ennen näiden sivustojen käyttöä.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi ilmoitamme sinulle aktiivisesti aina muutoksista, kun se on mahdollista.

7. Tietojesi käyttöön ja muokkaamiseen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota yhteyttä meihin. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, mihin henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Käyttöoikeus: Sinulla on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka ovat meidän tiedossa.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen: sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojesi käytön milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus ja saada henkilötietosi poistetuksi.
  • Oikeus siirtää tietojasi: sinulla on oikeus pyytää kaikkia henkilötietojasi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei tietojesi käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Varmista, että ilmoitat aina selkeästi kuka olet, jotta voimme olla varmoja siitä, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

8. Valituksen tekeminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, miten käsittelemme valitustasi henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

9. Yhteystiedot

Lastenpäiväkoti Satunummi Oy
Eskonkatu 10, 20320 Turku
Suomi
Verkkosivusto: https://www.satupaivakodit.fi
Sähköposti: riikka.sihvonen@satupaivakodit.fi

Back To Top