Päiväkoti Satusuikkila - Turku

Toiminnallinen ja lapset osallistava päiväkoti 

Avasimme päiväkoti Satusuikkilan tammikuussa 2014 perusteellisen remontin jälkeen. Päiväkotimme sijaitsee Suikkilan alueella, Turussa. Satusuikkilan tilat on suunniteltu ja kunnostettu päiväkotitoimintaa varten. Pienessä ja kotoisassa päiväkodissa on n. 40 hoitopaikkaa ja tilaa on lähes 400 m2. Päiväkodilla on hyvä ja viihtyisä motoriikkaa kehittävä piha-alue, jossa lapset saavat liikkua, leikkiä ja touhuta joka päivä.

Satusuikkilassa panostamme lasten liikkumiseen joka päivä. Lisäksi joka toinen tiistai lokakuusta maaliskuuhun lasten on mahdollista osallistua luisteluun meille varatulla vuorolla Impivaaran jäähallissa. Myös metsä- ja puistoretket lähiympäristöön kuuluvat jokaviikkoiseen ohjelmaamme. Tutustu myös muihin yksityisiin päiväkoteihimme Turun alueella.

Päiväkotimme toiminta on suunniteltua ja tavoitteellista sekä monipuolista sisältäen mm. liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja ja ilmaisutaitoa. Toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat iloiset ja ammattitaitoiset varhaiskasvatuksen opettajat ja hoitajat. Kaiken yhteisen ja ohjatun touhuilun lisäksi lapsilla jää aikaa myös vapaaseen leikkiin. Päiväkodissamme on mahdollista osallistua erillistä kustannusta vastaan mahtavaan englannin kielen kerhoon. 

Tavoitteenamme on kiireetön ja hyvä päivä jokaiselle lapselle!

Päiväkodissa voimassa olevat ruokalistat

Päiväkotiemme monipuoliset ja terveelliset ruuat valmistaa ja toimittaa turkulainen Puolikon Palvelut Oy. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Tästä voit avata tulostettavan ruokalistan pdf-muodossa. 

Klikkaa tästä ja hae päiväkotipaikkaa Turun kaupungin sivuilta

Yhteystiedot Päiväkoti Satusuikkila

Konstanzankatu 4, 20320 Turku

satusuikkila@satupaivakodit.fi

Varajohtaja Piia Lehtonen, Tikrut

Puh. 040 145 1698

Ihaat ja Puhit

Puh. 0400 800 748

Varhaiskasvatuspäällikkö, päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Varhaiskasvatuspaikkojen tiedustelut

Varhaiskasvatuspäällikkö, päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Created by