Päiväkoti 

Satuportsa

Kodinomaista ja monipuolista päivähoitoa

Päiväkoti Satuportsa avattiin Turussa vuonna 1997 jo ennestään päiväkotikäytössä olleisiin tiloihin. Satuportsa sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa. Päiväkoti on pieni ja kodinomainen ja siellä on 42 hoitopaikkaa. Tutut hoitajat huomioivat lapsen yksilöllisesti joka päivä. Sisätilamme soveltuvat erinomaisesti pienryhmätoiminnalle. Viereisessä talossa on 4-6 -vuotiaiden käytössä olevat lisätilat. Käytössämme on myös 100 m2 pienryhmätila esim. jumppa- ja tanssihetkiä sekä erilaisia projekteja varten. Tutustu myös muihin yksityisiin päiväkoteihimme Turun alueella.

Päiväkotimme toiminta on suunniteltua ja monipuolista sisältäen mm. liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja sekä ilmaisutaitoa. Lähellä sijaitsevaa urheilukenttää hyödynnämme kesät talvet ulkoliikuntaan esim. talvisin käymme paljon luistelemassa. Yli 3-vuotiaat lapset myös retkeilevät paljon lähiympäristössä ja kauempanakin. Toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat ammattitaitoiset ja sydämelliset varhaiskasvatuksen opettajat ja hoitajat. Kaikessa toiminnassa noudatamme Satupäiväkotien arvoja: kodinomaisuus, yksilöllisyys, iloisuus, lasten ja perheiden osallisuus, musiikki ja liikunta. Huolehdimme siitä, että yhteisen ja ohjatun tekemisen lisäksi lapsille jää aikaa myös vapaaseen leikkiin. Päiväkodissamme on mahdollista osallistua erillistä kustannusta vastaan Treeniteatterin Anun mahtavaan englannin kielen kerhoon. 

 

Jokaisen lapsen viihtyvyys ja yksilöllisyys on meille tärkeää.

Ruokalistat

Päiväkotiemme monipuoliset ja maukkaat ruuat valmistaa ja toimittaa turkulainen Puolikon Palvelut Oy, joka huomioi myös erikoisruokavaliot. Tästä voit avata tulostettavan ruokalistan pdf-muodossa. 

Klikkaa tästä ja hae päiväkotipaikkaa Turun kaupungin sivuilta

Yhteystiedot Päiväkoti Satuportsa

Puutarhakatu 46, 20100 Turku

satuportsa@satupaivakodit.fi

Varajohtaja Marla Mäki-Kerttula, Keijut ja Maahaltijat

Puh. 040 820 7691 

Tulihaltijat
Puh. 040 145 1654 

Varhaiskasvatuspäällikkö, päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Varhaiskasvatuspaikkojen tiedustelut

Varhaiskasvatuspäällikkö, päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Created by