Päiväkoti 

Satunummi, Turku

Klikkaa tästä ja hae päiväkotipaikkaa Turun kaupungin sivuilta

Luonnonläheinen ja liikunnallinen päiväkoti Turun Nättinummessa

Päiväkoti Satunummi on ensimmäinen Satupäiväkotien päiväkoti Turussa. Satunummi perustettiin jo vuonna 1971 Nättinummen rauhalliselle asuinalueelle. Satunummi tarjoaa loistavan leikki- ja oppimisympäristön lapsillesi. Kodinomaisessa päiväkodissa on hoitopaikkoja n. 35:lle lapselle. Tutut hoitajat pystyvät huomioimaan lapsen yksilöllisesti joka päivä ja tukemaan häntä eri taitojen oppimisessa. Tutustu myös muihin yksityisiin päiväkoteihimme Turun alueella.

 

Päiväkodissamme liikutaan paljon. Isoilla, yli 3-vuotiaille lapsilla on sisällä omat toimintatilat ja pienillä alle 3-vuotialla on oma pääty. Lisäksi päiväkodin pihalla on hyvät leikkitilat kaikenikäisille lapsille leikkiä ja touhuta. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä on upeat metsät ja muutenkin hyödynnämme luontoa päiväkodin toiminnassa. Teemmekin paljon metsäretkiä lähiluontoon ja ulkoilemme paljon. Lokakuusta maaliskuuhun käymme luistelemassa Impivaaran jäähallissa meille varatulla vuorolla. 


Musiikki on osa viikoittaista toimintaamme ja haluammekin tarjota lapsille monipuolisia muskarihetkiä lapsilähtöisesti. Viikko-ohjelmaamme mahtuu aina myös kädentaitoja, jolloin esimerkiksi maalataan, askarrellaan, muovaillaan savesta tai piirretään. Kaiken yhteisen ja ohjatun touhuilun lisäksi lapsilla jää aikaa myös vapaaseen leikkiin. Päiväkodissamme on myös mahdollista osallistua erillistä kustannusta vastaan Treeniteatterin Anun pienille lapsille suunnattuun mahtavaan englanninkerhoon.

Lämmin vuorovaikutus lapsiin ja avoin yhteistyö vanhempien kanssa takaavat lapsellesi hyvän päivän!

Ruokalistat

Päiväkotiemme terveelliset ja maukkaat ruuat valmistaa ja toimittaa turkulainen Puolikon Palvelut Oy. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Tästä voit avata tulostettavan ruokalistan pdf-muodossa. 

 

Haluatko hakea päiväkotipaikkaa meiltä? 

Klikkaa tästä ja hae päiväkotipaikkaa Turun kaupungin sivuilta

Yhteystiedot Päiväkoti Satunummi

Eskonkatu 10, 20320 Turku (Nättinummi)

satunummi@satupaivakodit.fi

Varajohtaja Eevi Kivinen, Tiitiäiset
P. 0400 165 143 

Peukaloiset
Puh. 050 320 2640 

Päiväkodinjohtaja

Samppa Stenros

samppa.stenros@satupaivakodit.fi

P. 045 649 9449

Varhaiskasvatuspaikkojen tiedustelut

Päiväkodinjohtaja

Samppa Stenros

samppa.stenros@satupaivakodit.fi

P. 045 649 9449

Varhaiskasvatuspäällikkö

Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

P. 02 238 1373

Created by