skip to Main Content

Päiväkoti Satukoivula, Turku

Avaamme Päiväkoti Satukoivulan elokuussa 2022 Koivulaan Turun ja Kaarinan rajalle, omakotitalojen keskelle kiinteistöön, missä on jo aiemmin toiminut päiväkoti. Rakennus on suuri, tilaa on yhteensä lähes 700 m2. Myös päiväkodin piha on iso, pienille ja isoille on omat aidatut alueet. Metsät ja luontopolut ovat ihan vieressä ja toiminnassamme tulemmekin hyödyntämään niitä.
Satukoivulaan on suunnitteilla kaksi isojen ja kaksi pienten lasten ryhmää. Isojen ryhmät toimivat omissa tiloissaan ja pienten ryhmät omissaan. Olemme myös suunnitelleet ulkoilupainotteisen ryhmän avaamista, jonka ”tukikohtana” olisi pihatalon tilat.

Satukoivulassa tulemme noudattamaan valtakunnallista ja Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa. Lisäksi toiminnassamme näkyvät tietysti Satupäiväkotien arvot, punaisena lankana positiivinen pedagogiikka ja arkitoimintapedagogiikka. Arvostamme varhaiskasvatuksessa toiminnan monipuolisuutta, lapsilähtöisyyttä, lasten ja perheiden osallisuutta, unohtamatta leikin ja sosiaalisten taitojen merkitystä lapsen positiiviselle kasvulle ja kehitykselle.

Päiväkodinjohtajana Satukoivulassa tulee toimimaan Maikku Kuusela, jolla on lähes 30 vuoden kokemus varhaiskasvatuksesta. Päiväkodinjohtajana hän on toiminut yli 20 vuotta. ” Laadukas varhaiskasvatustyö, lapsilähtöinen ajatusmalli, hedelmällinen ja avoin yhteistyö perheiden kanssa sekä toimiva ja hyvinvoiva työyhteisö ovat aina olleet työssäni tärkeitä arvoja. Työskentelen tällä hetkellä päiväkoti Satusaaressa ja minut tavoittaa sähköpostitse maikku.kuusela@satupaivakodit.fi”

Voit tiedustella varhaiskasvatuspaikkaa lapsellesi jo tässä vaiheessa. Tiedusteluihin vastaa Susanna Hanhinen, susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi ja p. 022 381 373 ja Riikka Sihvonen, riikka.sihvonen@satupaivakodit.fi ja p. 0400 454 801.

Back To Top