Päiväkoti Satusuikkila

Toiminnallista ja lapset osallistavaa päivähoitoa 

Satusuikkilan päiväkoti on avattu tammikuussa 2014 Turussa. Pienessä ja kotoisassa päiväkodissa on n. 40 hoitopaikkaa ja tilaa on lähes 400 m2. Päiväkodilla on hyvä ja viihtyisä motoriikkaa kehittävä piha-alue, joissa lapset saavat liikkua, leikkiä ja touhuta joka päivä.

Satusuikkilassa panostamme lasten liikkumiseen joka päivä. Lisäksi joka toinen tiistai lokakuusta maaliskuuhun lasten on mahdollista osallistua luisteluun meille varatulla vuorolla Impivaaran jäähallissa. Myös metsä- ja puistoretket lähiympäristöön kuuluvat jokaviikkoiseen ohjelmaamme.

Päiväkotimme toiminta on suunniteltua ja tavoitteellista sekä monipuolista sisältäen mm. liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja ja ilmaisutaitoa. Toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat ammattitaitoiset ja iloiset lastentarhanopettajat ja lastenhoitajat. Kaiken yhteisen ja ohjatun touhuilun lisäksi lapsilla jää aikaa myös vapaaseen leikkiin. Päiväkodissamme on myös mahdollista osallistua erillistä kustannusta vastaan Treeniteatterin Anun pienille lapsille suunnattuun mahtavaan englanninkerhoon.

Tavoitteenamme on kiireetön ja hyvä päivä jokaiselle lapselle!

Ruokalistat

Päiväkotiemme monipuoliset ja terveelliset ruuat valmistaa ja toimittaa turkulainen Puolikon Palvelut Oy. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Tästä voit avata tulostettavan ruokalistan pdf-muodossa. 

Yhteystiedot


PÄIVÄKOTI SATUSUIKKILA
Konstanzankatu 4, 20320 Turku

satusuikkila@satupaivakodit.fi

Puh. 0400 800 748 (Nasut ja Puhit)
Puh. 040 145 1698 (varajohtaja, Tikrut)

Päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Created by