Päiväkoti Satusuikkila

Toiminnallista ja lapset osallistavaa päivähoitoa 

Satusuikkilan päiväkoti on avattu tammikuussa 2014 Turussa. Pienessä ja kotoisassa päiväkodissa on n. 40 hoitopaikkaa ja tilaa on lähes 400 m2. Päiväkodilla on hyvä ja viihtyisä motoriikkaa kehittävä piha-alue, jossa lapset saavat liikkua, leikkiä ja touhuta joka päivä.

Satusuikkilassa panostamme lasten liikkumiseen joka päivä. Lisäksi joka toinen tiistai lokakuusta maaliskuuhun lasten on mahdollista osallistua luisteluun meille varatulla vuorolla Impivaaran jäähallissa. Myös metsä- ja puistoretket lähiympäristöön kuuluvat jokaviikkoiseen ohjelmaamme.

Päiväkotimme toiminta on suunniteltua ja tavoitteellista sekä monipuolista sisältäen mm. liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja ja ilmaisutaitoa. Toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat iloiset ja ammattitaitoiset varhaiskasvatuksen opettajat ja hoitajat. Kaiken yhteisen ja ohjatun touhuilun lisäksi lapsilla jää aikaa myös vapaaseen leikkiin. Päiväkodissamme on myös mahdollista osallistua erillistä kustannusta vastaan Treeniteatterin Anun pienille lapsille suunnattuun mahtavaan englanninkerhoon.

Tavoitteenamme on kiireetön ja hyvä päivä jokaiselle lapselle!

Ruokalistat

Päiväkotiemme monipuoliset ja terveelliset ruuat valmistaa ja toimittaa turkulainen Puolikon Palvelut Oy. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Tästä voit avata tulostettavan ruokalistan pdf-muodossa. 

Yhteystiedot Päiväkoti Satusuikkila

Konstanzankatu 4, 20320 Turku

satusuikkila@satupaivakodit.fi

Varajohtaja Piia Lehtonen, Tikrut

Puh. 040 145 1698

Ihaat ja Puhit

Puh. 0400 800 748

Päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Päivähoitopaikkojen tiedustelut

Toimitusjohtaja Riikka Sihvonen

riikka.sihvonen@satupaivakodit.fi

Puh. 0400 454 801

Päiväkotien johtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Created by