Päiväkoti Satusaari


Päiväkoti Satusaaren toiminta päättyy 30.6.2019. Muut päiväkotimme jatkavat toimintaansa normaalisti. Lisätietoja päiväkodinjohtajalta. 

 Monipuolista päivähoitoa lapset huomioiden

Päiväkoti Satusaari on pieni ja kodinomainen päiväkoti Turun Hirvensalossa, aivan Kakskerrantien läheisyydessä. Hoitopaikkoja on yhteensä n. 30. Kaksikerroksisen omakotitalon tilat on remontoitu päiväkotikäyttöön soveltuviksi kuraeteisineen ja vessoineen. Pienten hoitoryhmä toimii alakerrassa ja isompien yläkerrassa.

Päiväkodilla on viihtyisät ja isot piha-alueet, joissa on kaikenikäisille leikkivälineitä ja tekemistä. Yläpihalla isommat voivat halutessaan touhuta omia juttujaan mm. pelata ja leikkiä leikkimökissä ja sateen sattuessa vaikka katoksessa. Yhteisellä aidatulla leikkipihalla on mm. merirosvolaiva. Teemme lähes viikoittain retkiä päiväkodin lähiympäristöön.

Ammattitaitoiset ja lapsista välittävät lastentarhanopettajat ja lastenhoitajat huolehtivat siitä, että päiväkodin toiminta on suunniteltua, monipuolista, iloista ja toiminnallista. Samalla lapset oppivat uusia taitoja kuin huomaamatta. Kaikessa toiminnassa noudatamme Satupäiväkotien arvoja: kodinomaisuus, yksilöllisyys, iloisuus, lasten ja perheiden osallisuus, musiikki ja liikunta. Toimintaa toteutetaan pääsääntöisesti pienryhmissä.  

Satusaaressa arki kohtaa satujen taian!

Yhteystiedot

PÄIVÄKOTI SATUSAARI
Riistakatu 10 as. 1, 20900 Turku (Hirvensalo)

satusaari@satupaivakodit.fi

Puh. 050 597 3404 (varajohtaja, Sinisimpukat ja Meritähdet)

Päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen
susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Created by