Päiväkoti 

Satunummi

Luonnonläheistä ja liikunnallista päivähoitoa

Päiväkoti Satunummi on ensimmäinen Satupäiväkotien päiväkoti Turussa. Satunummi perustettiin jo vuonna 1971 Nättinummen rauhalliselle asuinalueelle. Satunummi tarjoaa loistavan leikki- ja oppimisympäristön lapsillesi. Kodinomaisessa päiväkodissa on hoitopaikkoja n. 35:lle lapselle. Tutut hoitajat pystyvät huomioimaan lapsen yksilöllisesti joka päivä ja tukemaan häntä eri taitojen oppimisessa.


Päiväkodissamme liikutaan paljon. Isoilla, yli 3-vuotiaille lapsilla on sisällä omat toimintatilat ja pienillä alle 3-vuotialla on oma pääty. Lisäksi päiväkodin pihalla on hyvät leikkitilat kaikenikäisille lapsille leikkiä ja touhuta. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä on upeat metsät ja muutenkin hyödynnämme luontoa päiväkodin toiminnassa. Teemmekin paljon metsäretkiä lähiluontoon ja ulkoilemme paljon. Lokakuusta maaliskuuhun käymme luistelemassa Impivaaran jäähallissa meille varatulla vuorolla. 


Musiikki on osa viikoittaista toimintaamme ja haluammekin tarjota lapsille monipuolisia muskarihetkiä lapsilähtöisesti. Viikko-ohjelmaamme mahtuu aina myös kädentaitoja, jolloin esimerkiksi maalataan, askarrellaan, muovaillaan savesta tai piirretään. Kaiken yhteisen ja ohjatun touhuilun lisäksi lapsilla jää aikaa myös vapaaseen leikkiin. Päiväkodissamme on myös mahdollista osallistua erillistä kustannusta vastaan Treeniteatterin Anun pienille lapsille suunnattuun mahtavaan englanninkerhoon.

Lämmin vuorovaikutus lapsiin ja avoin yhteistyö vanhempien kanssa takaavat lapsellesi hyvän päivän!

Ruokalistat

Päiväkotiemme terveelliset ja maukkaat ruuat valmistaa ja toimittaa turkulainen Puolikon Palvelut Oy. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Tästä voit avata tulostettavan ruokalistan pdf-muodossa. 

Yhteystiedot Päiväkoti Satunummi

Eskonkatu 10, 20320 Turku (Nättinummi)

satunummi@satupaivakodit.fi

Varajohtaja Eevi Kivinen, Tiitiäiset
Puh. 0400 165 143 

Peukaloiset
Puh. 050 320 2640 

Päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Päivähoitopaikkojen tiedustelut

Toimitusjohtaja Riikka Sihvonen

riikka.sihvonen@satupaivakodit.fi

Puh. 0400 454 801

Päiväkotien johtaja Susanna Hanhinen

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi

Puh. 02 238 1373

Created by